TERMO PRESE

Toplotna, termo presa
Toplotne prese se razlikuju po površini toplotnog elementa, mogu biti digitalne, maksimalnoj temperaturi, maksimalnoj mogućoj debljini predmeta na koji se vrši transfer, vremenu postizanja potrebne temperature itd. Prese za transfer na ravne materijale, majice imaju ravan toplotni elemenat za transfer na predmete koji imaju drugačiji oblik npr. šolje, čaše, boce, kačketi, torbe itd. koriste se prese sa prilagođenim oblikom toplotnog elementa u zavisnosti od ciljanog materijala.

Za dobar otisak morate obratiti pažnju na dve stvari kod presa, to je ujednačen pritisak i ravnomerna temperatura u svakom delu grejne ploče.

Naša ponuda obuhvata prese koje poseduju neophodne parametre i opremu za sublimaciju. Iste prese se koriste i za sito štampu, za transfer floka, fleksa i drugih termo folija ali u toj primeni ne iziskuju atribute koji su neophodni za sublimaciju. Naš savet je da ne pokušavate transfer rol i drugim peglama, presama koje su od prekomerne upotrebe iskrivile grejnu ploču, koje umesto silikonske podloge imaju sundjere i drugo, one koje nemaju precizne termostate i koje nemaju mogućnost podešavanja pritiska.

Sve naše prese, bez obzira na veličinu, automatiku, adaptere za različite medije i drugo, poseduju ono što je neophodno :

– Silikonska guma, tvrdo presovana, plus apsorber vlage što obezbedjuje ravnomeran pritisak, akumuliranje toplote i izjednačenu temperaturu u svakom delu transfera (za razliku od mnogih drugih uveženih iz Kine)
– Grejači nisu uliveni u ploču, mogu se menjati (za razliku od mnogih drugih uveženih iz Kine)

Cena termo presi je u skladu sa Vašim izborom. Formira se u odnosu na model , veličinu i izbor dodataka, adaptera za odabrani proizvod.

Zašto bi uzimali presu sa recimo 8 adaptera a nemate nameru da koristite u radu sve iz kompleta, pa i ako Vam se ukaže potreba uvek naknadno možete kod nas nadograditi model koji imate. Pravilnim odabirom možete uštedeti značajna sredstva

Pored gore pomenute prednosti koju nudimo u odnosu na ostatak tržišta, u prilici smo da ponudimo formirane prese po akcijskim cenama

IZDVAJAMO IZ PONUDE

Termo presa 5u1, proverenog kvaliteta, izuzetno pouzdana sa baždarenim parametrima koji se zadaju

po izuzetnoj ceni od 380 eura